Typisch Tropisch 10 daagse reis Santiago & Sal

Proef de Afrikaanse sfeer, verblijf aan het palmenstrand van het bergachtige hoofdeiland en sluit uw verblijf af aan het kilometers lange zandstrand van Sal.

Prijs: Vanaf € 1.395 p.p.

Om Santiago te bereiken dient u in Lissabon over te stappen. Vanuit Amsterdam is er een verbinding in de namiddag. Vanuit Brussel is er eveneens een vroege verbinding waarbij u in de voormiddag al aankomt.
Onze lokale vertegenwoordiging brengt u naar uw accommodatie.

Tip, verblijf de eerste nacht in Praia (ook bij een vroege aankomst) bijvoorbeeld in een hotel aan de voetgangerszone met tal van restaurantjes. We reserveren dan hotel Santa Maria voor u, extra ingekocht.

U moet het gezien hebben, de oude hoofdstad Cidade Velha met eeuwenoude huisjes. We reserveren voor u hotel Limeira met zwembad (brochure pagina 22). Het transfer naar Cidade Velha is inbegrepen, zodoende kunnen we u nog praktische tips geven voor uw verblijf op Santiago.

Tijd voor wat actie, u gaat per taxi of minibus naar Praia en neemt daar de minibus naar Tarrafal, een prachtige rit van circa 2 uur naar het noorden. Desgewenst boekt u de transfers naar en van Tarrafal bij.

We reserveren voor u een hotel dat we recent hebben toegevoegd aan ons aanbod, hotel Vista Mar in Tarrafal, gelegen aan de mooie baai. Het hotel beschikt over een buitenbar met uitzicht en een restaurant.

U heeft de gelegenheid de omgeving te verkennen, het prachtige natuurgebied Serra Malagueta te bezoeken en natuurlijk heerlijk te relaxen aan het palmenstrand van Tarrafal.

U vliegt in de namiddag van Praia naar Sal en neemt daarvoor een minibus in de ochtend.

U verblijft in hotel Pontão op Sal (brochure pagina 30), gelegen in Santa Maria. Het hotel heeft een zwembad en ligt vlakbij het strand. Tegen toeslag kunt u ook verblijven in een luxe accommodatie zoals Morabeza (bochure pagina 33).

U vliegt in de middag via Lissabon naar Brussel of Amsterdam.

(verlenging op Sal of in Lissabon is mogelijk)

Inbegrepen

-Internationale vluchten
-Binnenlandse vlucht (1)
-Bagagevrijdom op alle vluchten
-Luchthavenbelastingen
-Security taks (voorheen visum) van € 30,90
-9 nachten middenklasse hotels met ontbijt (luxe hotels met toeslag)
-Aankomsttransfer en transfer naar Cidade Velha
-Reserveringskosten
-Reisboek
-SGR bijdrage van € 5

Niet inbegrepen

-Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
-Overige transfers (optioneel bij te boeken)
-Toeristenbelasting € 2,50 p.p.p.d. (uitsluitend ter plaatse te voldoen)
-Eventuele verlengingsnachten op Sal of in Lissabon
-Eventuele toeslag hoogseizoen (schoolvakanties)
-Eventuele toeslag alleengebruik kamers

Opmerking

U kunt zich snel en heel voordelig per minibus vervoeren op de eilanden. U ontvangt een reisschema met tal van praktische tips afgestemd op uw persoonlijk programma.

Offerte aanvragen