Strandvakanties

Ilha do Sal, Boavista en Maio zijn de strandeilanden. Meerdere keren per week zijn er rechtstreekse vluchten naar de eerste twee eilanden. Het meer toeristische Sal kent een gezellig vissersdorpje Santa Maria dat grenst aan het brede strand. Het eiland plust op de watersportmogelijkheden.
We selecteerden accommodaties van twee sterren tot en met het luxe Morabeza hotel met verschillende kamertypes, allemaal gelegen nabij het dorp. Of wordt het een appartement in Porto Antigo ? We bieden enkel appartementen met frontaal zeezicht aan, gelegen langs het strand.

Boavista kent een rustig plaatsje Sal Rei, gelegen aan de baai en heeft stranden en prachtige glooiende duinlandschappen.

Voor beide eilanden geldt, het massatoerisme is gericht op de all inclusive hotels die verder van het dorp of zelfs afgelegen liggen.
Bij Cabo Verde Travel geniet u echter zoveel mogelijk van de authentieke Kaapverdische sfeer.

Maio kan alleen worden gecombineerd met Santiago of in een eilandencombinatie met Santiago en Sal.

Zelf een accommodatie gezien buiten ons aanbod ? Vraag het ons, meestal kennen we de accommodatie en vaak kunnen we u een mooi aanbod doen. Cabo Verde Travel organiseert uw strandvakantie zoals u het wilt.

Offerte aanvragen