De hotels bepaalt u zelf, raadpleeg
de brochure met 54 accommodatie


Op de prijsbijlage staan veel reismogelijkheden ! www.caboverdetravel.nl/prijslijst.pdf Deze zijn gebaseerd op rechtstreekse internationale, maar ook binnenlandse vluchten. Met de invulling ervan kunnen we flexibel zijn, omdat tussen veel eilanden dagelijks wordt gevlogen. Uiteindelijk stemmen we alles op uw persoonlijke wensen af.


Bij de wandelreizen hebben we op deze site alvast een suggestie gegeven om in de juiste verhouding op de wandellocaties door te brengen. De vliegverbindingen naar de kleine eilandjes zoals Maio en São Nicolau (vanaf Praia) zijn niet dagelijks. Brava en Santo Antão zijn uitsluitend bereikbaar per ferry. Wij mailen u voorafgaand aan de boeking altijd een persoonlijke offerte. Overleg om tot een gewenst programma te komen dat haalbaar is, doen we het beste telefonisch (010 – 4121887) of eventueel na afspraak op kantoor.

Uitgelicht: voorbeeldreis
U gaat voor een eerste keer naar Cabo Verde en wilt kennismaken met de natuur en cultuur zonder in het massatoerisme terecht te komen ? Wij raden u aan reisnummer 4 (Santiago/São Vicente/Santo Antão) vertrek iedere woensdag vanaf Schiphol. Voor wie geen al te hoge eisen aan luxe stelt, kunnen we de 2 of 3 sterren accommodaties aanbevelen. Ze hebben altijd douche/toilet op de kamer en worden goed schoongehouden Onze tip: verdeel op Santiago en Santo Antão het verblijf over twee locaties, maar dat is geen must natuurlijk, met name op Santo Antão liggen de accommodaties in de mooiste gebieden op redelijke afstand van elkaar.

Voorbeeld arrangement 4 A
Dag 1 U vliegt non stop van Schiphol naar Praia op Santiago. Na aankomst briefing en transfer naar uw hotel (bijv Limeira in Cidade Velha in het zuiden, pagina 22 brochure)
Dag 2 Ontdek dit oude plaatsje en breng een bezoek aan het fort
Dag 3 Per minibus reist u eenvoudig naar Tarrafal in het noorden, een prachtige rit van een paar uur.
Dag 4 en 5 Verblijf in de simpele, maar sfeervolle bungalows Baia Verde (pag 20), gelegen aan het palmenstrand in het gezellige plaatsje Tarrafal. De locatie is een prima uitgangspunt voor wandelaars, het natuurgebied Serra is er vlakbij.
Dag 6 We boeken een vlucht aan het einde van de middag van Praia naar São Vicente, zodat u ruimschoots de gelegenheid heeft tijdig in Praia te zijn. Beleza op São Vicente (pagina 7) is een prima overnachtingshotel en brengt onze klanten de volgende dag naar de haven.
Dag 7 Met de ferry vaart u in een uur naar Santo Antão. Wilt u en stukje ongerept Santo Antão ontdekken ? Onze tip: verblijf in Questel bronq (pagina 14) in het uiterste noorden, een prachtige rit van 2,5 uur vanaf dehaven.
Dag 8 Gelegenheid om te genieten van dit ongerepte stukje Santo Antão.
Dag 9 Via Ponta do Sol of Ribeira Grande reist u met de minibus naar de regio Paúl. Kies voor een verblijf in de vallei of in het gezellige plaatsje, bijv in Paúl Mar (pagina 12). U kunt het eerste gedeelte zelfs langs de kust wandelen.
Dag 10 ontdek de regio van Paúl en maak mooie wandelingen, we voorzien u ervan bij de reisbescheiden.
Dag 11 met de ferry vaart u ’s morgens of ’s middags terug naar São Vicente en sluit af met 2 nachten in het luxere Foya Branca hotel (pagina 9) met grote zwembaden.
Dag 12 Lekker uitrusten van de wandelingen op Santo Antão aan het zwembad van het Foya Branca
hotel. Of neem de gratis shuttle-bus naar Mindelo.
Dag 13 Terugvlucht vanaf São Vicente naar Schiphol in de middag met een tussenstop op Sal.

Deze reis kost buiten de schoolvakanties
€ 1.345 p.p.
(Toeslag Foya Branca € 21 p.p.p.n.)

Inclusief:
-Internationale vluchten Amsterdam – Praia
 en São Vicente – Amsterdam
-Binnenlandse vlucht
-Taxen
-Bagagevrijdom 20 kg
-Securitytax van € 31 (voorheen visum)
-Aankomst- en vertrektransfer
-12 nachten accommodaties met ontbijt
-Reserveringskosten
-Reisdocumentatie

Exclusief:
-Overige maaltijden en transfers (bij reisbescheiden krijgt u praktische tips) -Bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking)

U kunt deze reis boeken via het boekingsformulier of telefonisch. Een andere accommodatie ? Geen probleem, in de brochure bieden we een uitgebreid scala aan accommodaties. www.caboverdetravel.nl/reisbrochure.pdf

Een andere verdeling ? Met deze reis altijd mogelijk, want binnenlandse vluchten en ferry zijn er dagelijks. Een langer verblijf ? I.v.m. de vluchten is deze reis altijd mogelijk met verlenging van een week tot 20 dagen en tot half maart en vanaf juli 2020 arrangement 4 B (17 dagen). Advies of overleg nodig voor een persoonlijke offerte ? Bel 010 – 4121887.

Na akkoord zenden we u een schriftelijke bevestiging voor een eerste betaling van 50% van de reissom. Het restant kunt u 2 weken voor vertrek overmaken. Een net mapje reisbescheiden met geprint ticket, hotelvouchers , documentatie, tips en handige kofferlabels ontvangt u circa 10 dagen voor uw vertrek.


Cabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 – 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887 (van maandag t/m vrijdag van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu

Klik op de foto voor een vergrotingSantiago - Cidade Velha
Santiago
São Vicente - Mindelo
São Vicente
São Vicente
São Vicente
Santo Antão