Welkom op onze site!
Cabo Verde Travel is al 21 jaar de onbetwiste Kaapverdië-specialist. In 1996 hebben wij de archipel geïntroduceerd op de markt. De eerste jaren waren we zelfs de enige aanbieder.
Door de jaren heen hebben we ons aanbod drastisch uitgebreid met alle 9 eilanden en 49 geselecteerde accommodaties. Cabo Verde Travel is dus al jaren met
recht de Kaapverdië-specialist nummer 1 !

Naast ons specialisme in de Kaapverdische eilanden, hebben we in de loop der jaren ook een tweede bestemming ontwikkeld, nl. de Azoren.
Beide bestemmingen bestaan uit 9 eilanden en zijn juist interessant om meerdere eilanden te bezoeken.

We geven een uitgebreide Kaapverdië-brochure uit die ook verkrijgbaar is bij een aantal reisbureaus. De brochure kunt u eveneens aanvragen of downloaden via deze site.

Op deze site staan de reismogelijkheden van de eilanden beknopt beschreven. Voor gedetailleerde informatie over de Kaapverdische eilanden en hotels kunt u de brochure raadplegen. Op de prijslijst van de brochure staan de arrangementen vermeld (klik op de button van de voorpagina of www.caboverdetravel.nl/prijslijst.pdf)

Alle informatie van de Azoren vindt u op deze site.

De arrangementen kunt u eenvoudig via het boekingsformulier op de site boeken of telefonisch (010 4121887). Ook worden onze reizen verkocht via een aantal zelfstandig reisadviseurs (ZRA's) van de Travelcounsellors.
Indien u bij ons op kantoor wilt langskomen, maakt u dan wel een afspraak, zodat er voldoende tijd is.

Cabo Verde Travel is gevestigd in de 'Canaalstaete' aan de Kanaalweg 33 35
in Capelle aan den IJssel.

Degelijk en duidelijk
Ondanks afspraken in de branche om reissommen inclusief alle kosten aan te bieden wordt dit door vrijwel geen enkele collega gedaan. Bij Cabo Verde Travel zijn we echter van mening dat u als consument gebaat bent bij een duidelijke prijspresentatie ook al lijken de reissommen in eerste instantie dan hoger. In de reissommen zijn dus alle kosten, ook die van het visum, taxen en reserveringskosten inbegrepen.

Na boeking ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en de reisbescheiden met gratis reisboek verzenden we circa een week voor uw vertrek (naar België eerder).

We bieden u als reisorganisatie alle consumentengaranties. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij het SGR (Garantiefonds Reisgelden) met als aansluitingsnummer 2412. Ook onze wederverkopers zijn aangesloten bij de SGR. Uw vooruitbetaalde reisgeld is dus te allen tijde verzekerd. (Let u er overigens altijd op dat u boekt bij een SGR-aangesloten bureau herkenbaar aan het vignet met de lachende wereldbol). In geval van calamiteiten tijdens uw vakantie zijn we aangesloten bij het Calamiteitenfonds.


Cabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887 (van maandag t/m vrijdag van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu

Aangesloten bij:


Garantiefonds Reisgelden

Calamiteitenfonds Reizen