Luchtvaartmaatschappij

Cabo Verde Travel maakt zo veel mogelijk gebruik van directe vluchten naar de Kaapverdische eilanden. Het gehele jaar wordt op maandagen non stop van Amsterdam naar São Vicente gevlogen en in de winter (van oktober tot half april) eveneens op vrijdag. Op woensdag wordt er ook het gehele jaar een non stop vlucht naar Praia op Santiago uitgevoerd. De terugvluchten vanaf deze eilanden maken een tussenstop op Ilha do Sal. Deze vluchten van Tuifly worden overdag uitgevoerd, vertrek 's morgens vroeg (circa 0700 uur) en aankomst rond middernacht op Schiphol.

Het gehele jaar door zijn er rechtstreekse of non stop vluchten van Tuifly naar Ilha do Sal en Boavista, in de winter eveneens vanaf Eindhoven. Transavia vliegt in de winter (vanaf oktober) twee keer per week naar Ilha do Sal.

Vrijwel alle dagen van de week vliegt TAP Portugal met overstap in Lissabon vanaf Amsterdam op één dag naar Sal en Santiago en vanaf Brussel in één dag ook naar Sao Vicente. Desgwenst onderbreekt in de reis voor een paar dagen Lissabon.

De binnenlandse vluchten worden uitgevoerd met kleine toestellen van de lokale luchtvaartmaatschappij. Dit zijn toestellen met een beperkte capaciteit. Tussen de hoofdeilanden Santiago, São Vicente en Sal wordt dagelijks gevlogen. Vluchten naar de kleinere eilanden worden een aantal keren per week vanaf Santiago uitgevoerd.
Tussen de kleine eilanden onderling zijn geen directe vliegverbindingen. Alleen Santo Antão en Brava worden niet aangevlogen, maar zijn per ferry bereikbaar (respectievelijk vanaf São Vicente en Fogo).

Bij Cabo Verde Travel boekt u altijd inclusief 20 kilo ruimbagage.


Cabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 – 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887 (van maandag t/m vrijdag van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu

Klik op de foto voor een vergroting